De Doe Het Zelf Garage; werk aan uw eigen auto 

Het sleutelen aan auto’s is een ontzettend leuke hobby en voor onderhoud ook noodzakelijk, daarvoor kunt u bij De Doe Het Zelf Garage terecht. In ieder geval is het al snel vanzelfsprekend om naar een autogarage te gaan, omdat de middelen om fatsoenlijk aan de auto te werken niet altijd voor handen zijn. Dat is jammer, want het zelf doen is veel leuker. Precies om die reden kunt u bij De Doe Het Zelf Garage een omgeving huren waar u alle middelen ter beschikking hebt om op een fijne manier aan uw auto te sleutelen!

Voor oude en nieuwe auto’s 

Moet de olie worden ververst en wilt u de juiste gereedschappen bij de hand hebben? U kunt het zo zelf in onze garage regelen. Een brug nodig om de remschijven te vervangen? Wij hebben een uitstekende brug staan waar u op een ergonomische, veilige en kundige manier mee aan de slag kunt. Voor elke klus bent u bij De Doe Het Zelf Garage aan het juiste adres!

 

Of het nu een oude auto betreft als hobbyproject of gewoon een auto waar dagelijks mee gereden wordt, voor al deze klussen kunt u van onze garage gebruikmaken, waarbij wij alle gereedschappen ter beschikking stellen. Dit alles is te huur tegen een zeer aantrekkelijke tarief, waardoor u gegarandeerd goedkoper uit bent dan wanneer u de werkzaamheden door een autogarage laat uitvoeren.

Doe het zelf garage

Complete garage 

De Doe Het Zelf Garage zegt eigenlijk genoeg. Het concept werkt zo dat u onze garage huurt en daarbij kunt u gebruikmaken van een brede variatie aan gereedschappen. Hieronder valt naast regulier gereedschap ook professioneel gereedschap dat u tegen een kleine meerprijs kunt gebruiken. Zo heeft u alles bij de hand om de werkzaamheden uit te voeren. Dat is niet alleen voordeliger, het is ook leuker. De Doe Het Zelf Garage is een complete garage met alles voor uw auto.

 

De voorwaarden die wij stellen staan uitgebreid in onze huisregels beschreven, maar waar het op neerkomt is dat u alles kunt gebruiken in onze garage. Wel zal alles na gebruik weer schoon opgeborgen moeten worden en aan het einde van de dag dient u de auto weer mee te nemen. Voor de rest heeft u de volledige vrijheid om naar hartenlust aan uw bolide te sleutelen.

Kleine en grote klussen

U kunt voor alles in De Doe Het Zelf Garage terecht. Een klein klusje zoals remschijven vervangen, de olie verversen of simpelweg wat andere onderhoudswerkzaamheden? het kan allemaal. U huurt onze garage per uur en daarmee kunt u zelf inschatten hoe lang u de garage nodig heeft. Gaat het om een uitvoerig hobbyproject en wilt u een hele dag ongestoord aan de slag? Ook dat is mogelijk, het is maar net wat u wenst en bij De Doe Het Zelf Garage krijgt u daar de ruimte voor.
 
Meer weten over onze voorwaarden? Of wilt u een afspraak maken of direct een huurperiode plannen? Neem contact met ons op om het direct in orde te maken!