Ik ben Gijs, 


na vijftien jaar werken bij de Gamma in diverse functies was het voor mij tijd voor iets nieuws.
Auto's en klussen zijn altijd al hobby's van mij geweest.

Een paar jaar geleden begon ik met het restaureren van een 1973 Chevrolet El Camino. Ik ben zelf geen automonteur, maar mijn motto is als je het niet probeert kom je sowieso nergens. Dat en hulp van vrienden en YouTube heeft mij een heel eind geholpen. 

Het viel me op dat er in de nabije omgeving weinig plekken zijn waar hobbymonteurs terecht kunnen om aan hun project te werken. Daarom besloot ik zelf een brug te laten installeren in mijn garage. Met het doel die te gaan verhuren zodat de doe-het-zelvers ook een plek hebben om te sleutelen.

De Camino is inmiddels bijna klaar en het volgende project staat al in de steigers. De brug heb ik niet altijd zelf in gebruik en daarom wil ik hem tegen vergoeding ter beschikking stellen aan autoliefhebbende doe-het-zelvers net als ik, die met een mooi restauratie- of ander klusproject bezig zijn.

 Je komt bij mij in een mooie, opgeruimde garage waar je naast de hefbrug gebruik kunt maken van gereedschap. Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten.


Hopelijk tot snel, in DeDoeHetZelfGarage!