De remschijven vervangen van uw auto 

Vroeg of laat is het nodig om de remschijven van uw auto te vervangen. De eerste gedachte is bij velen dan al snel om naar de autogarage te gaan. Dit kost echter materiaal en uurloon, terwijl remschijven vervangen helemaal niet zo ingewikkeld is. Met andere woorden: u kunt het ook prima zelf doen. Maar wel, bij voorkeur, met de juiste middelen, zodat het een leuke en praktische onderneming is.
 
Vergeet geknoei met een krik, onhandige lichaamshoudingen en onnodig gevaar. Kies voor de makkelijke route en klop aan bij De Doe Het Zelf Garage. Dit is uw adres voor de huur van een professionele autogarage tegen een zeer scherp tarief. U bent voordeliger uit dan bij de autogarage en u krijgt alle middelen ter beschikking om op een professionele wijze zelf aan uw auto te sleutelen

Zet uw auto op de brug

Om remschijven te vervangen is het heel erg prettig om op ooghoogte te kunnen werken. Dat geeft u immers de juiste lichaamshouding zodat u op een goede manier alle onderdelen los kunt halen, vervangen en stevig vast te zetten. Ook is het een stuk veiliger, want een brug is natuurlijk vele malen stabieler dan een krik. Die veiligheid is uiteraard zeer belangrijk en op deze manier kunt u op een efficiënte manier werkzaamheden aan uw auto uitvoeren.

 

De brug in De Doe Het Zelf Garage is natuurlijk voor meer klussen te gebruiken dan alleen  het vervangen van remschijven. Moet u wat repareren, vervangen of onderhouden aan de onderkant van uw auto? Op de brug staat uw auto stabiel, vast en veilig, zodat u overal bij kan. Maar ook als het om de wielen gaat. Het vervangen van de remschijven, velgen en banden gaat allemaal een stuk gemakkelijker als u onze garage gebruikt

Remschrijven vervangen

Huur onze garage en klus er op los

 

De Doe Het Zelf Garage is voor iedereen te huur en voor vrijwel elke auto beschikbaar. De enige voorwaarden die gelden met betrekking tot de brug is dat de auto niet langer mag zijn dan 5,20 meter en ook niet meer dan 4.000 kilo mag wegen. Gezien het merendeel van de gewone auto’s binnen deze marges vallen, kunt u met vrijwel elke auto bij onze garage terecht.

 

Of het nu remschijven vervangen betreft, zelf de olie verversen of meer ingrijpende handelingen… wij bieden u de juiste middelen. U huurt onze garage per uur tegen een zeer scherp tarief en u krijgt alle gereedschappen ter beschikking, zodat u op een fijne manier aan uw auto kan sleutelen. Bekijk onze diensten voor wat er zoal mogelijk is en check ook zeker de huisregels even, dan weet u precies waar u aan toe bent.

Maak een afspraak

Is het tijd voor de remschijven vervangen en doet u dat graag zelf? Met onze tips & tricks helpen wij u op weg en wij ontvangen u graag in onze garage. Die kunt u voor een uur huren, maar ook voor een hele dag. Het is maar net hoelang u de ruimte nodig heeft. Maak vandaag nog een afspraak en ga snel aan de slag!