Zelf de olie verversen van uw auto

Bij elke auto is het noodzakelijk om geregeld de olie te verversen. Dit kunt u laten doen door een professionele automonteur bij uw lokale autogarage. Maar u kunt het ook net zo goed zelf doen en wellicht bent u nog voordeliger uit ook. De olie verversen kunt u bijvoorbeeld bij De Doe Het Zelf Garage doen, waar u een volledige autogarage tot uw beschikking krijgt. Dit is een ideale omstandigheid om olie te verversen, maar er is natuurlijk veel meer mogelijk.

Met uw eigen auto aan de slag

 Gezien De Doe Het Zelf Garage een autogarage is met alle toebehoren, is het vergelijkbaar met een autogarage. Het enige verschil is dat u alles zelf doet in plaats van dat u het aan een monteur overlaat wat u geld kost, de monteur doet het immers niet gratis. Nu is olie verversen een relatief kleine ingreep en in De Doe Het Zelf Garage kunt u dat zo regelen, maar ook geeft het u de kans om uw auto beter te leren kennen.

 

Geen tijdsdruk, geen opdringerige adviseurs en ook geen onnodige kosten. Ga zelf aan de slag en maak gebruik van de middelen om direct andere zaken in uw auto aan te pakken. U kunt De Doe Het Zelf Garage huren per uur en dat is voldoende om de olie te verversen. Maar als u direct wat meer zaken wil aanpakken, dan huurt u de garage gewoon wat langer.

Voor alle klussen aan uw auto

Of het nu een oudere klusauto, een hobbyproject of een moderne auto betreft. Onderhoud is hoe dan ook nodig en dat in de breedste zin van het woord. Dat begint al bij kleine ingrepen zoals olie verversen, maar het kan ook noodzakelijk zijn de remschijven te vervangen. Ook daarvoor kunt u bij De Doe Het Zelf Garage terecht. Wij bieden u de ruimte, gereedschappen en materialen om dat op een kundige wijze uit te voeren. U heeft alles tot uw beschikking om dat geheel op uw eigen tempo en naar eigen inzicht te doen.

Olie verversen

Huur onze garage

Tegen een scherp tarief kunt u onze Doe Het Zelf Garage huren waarbij u de beschikking krijgt over een brug en alle basisgereedschappen. Dat is ruim voldoende om olie te verversen, gezien dat niet zoveel om handen heeft. Maar als u meer klussen wilt doen aan uw auto, dan komt de brug al snel van pas. Die is uiteraard professioneel en kan auto’s tot maar liefst 4.000 kilo aan.
 
In aanvulling daarop hebben wij ook de beschikking over meer professionele gereedschappen, deze kunt u voor een minimale meerprijs erbij huren. Kijk bij onze diensten naar alle mogelijkheden en maak gelijk een afspraak. Voor olie verversen, remschijven vervangen, onderhoud aan de motor of sleutelwerk aan de onderkant van uw auto; in De Doe Het Zelf Garage heeft u alles tot uw beschikking.
 
Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.